matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:)
:):
Niech T={1,2,3,....100} oraz A
i
={1,2,.....i} wówczas: 1.U
i∊T
(A
i
)=[1,100] 2.∩
i∊T
(A
i
)=[1,2,...100] 3.A
1
/A
2
=∅ KTÓRA ODPOWIEDZ JEST POPRAWNA?
30 sie 17:35
Adamm:
3
30 sie 17:38