tg2α | |
=sin2α | |
tg2α+1 |
| |||||||||||
L= | |||||||||||
|
| |||||||||||
L= | |||||||||||
|
| |||||||||||
L= | |||||||||||
|
| ||||||||||||||
L= | ||||||||||||||
|
| |||||||||||
L= | |||||||||||
|
sin2α | 1−sin2α | |||
L= | * | |||
1−sin2α | 1 |
sin2 | ||
L= | ||
1 |
tg2 x |
| |||||||||||||||
L = | = | = | ||||||||||||||
tg2 x + 1 |
|
| sin2x | |||||||||
= | = | *cos2x = sin2 x = P | ||||||||
| cos2 |
| cos2α | |||||||||
L= | * | = | ||||||||
| cos2α |
sin2α | ||
= | =sin2α=P | |
sin2α+cos2α |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |