trygo
help: | | 11√125 | | √5 | | 11√625 | |
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−= |
| * |
| = |
| =U |
| | 50√5 | | √5 | | 50*5 | |
Można tam przemnożyć przez
√5
23 sie 23:35
5-latek: Mozna tylko po co ?
√125=
√25*5=
√25*
√5 = 5
√5
| | 11*5√5 | | 55 | | 11 | |
czyli |
| = |
| = |
| |
| | 50√5 | | 50 | | 10 | |
23 sie 23:43
kochanus_niepospolitus:
przepraszam, ale od kiedy: 25*5 = 125
?=? 50
√5 = 25*
√5 * 2

od kiedy 5 = 2
√5
24 sie 09:11
Jerzy:
25*5 = 125 od zawsze , ale jest faktem,że
małolat namieszał
24 sie 09:21
5-latek:
24 sie 09:29