Pierwsza pochodna funkcji
Gosia: Pomóżcie

20 sie 12:15
Gosia: pomożesz ?
20 sie 12:24
Jerzy:
| | −cosx*cosx −(1 − sinx)(−sinx) | |
f'(x) = |
| |
| | cos2x | |
20 sie 12:28
Gosia: Dzięki

a F(x)= exp(ln
3√x )
20 sie 12:40
Jerzy:
= 1/3*x−2/3
20 sie 12:44
Gosia: tego już nie rozumiem...
20 sie 12:50
Jerzy:
elna = a
a teraz ?
20 sie 12:55
kika: mam problem z równaniem 4x+5= −11
25 sie 23:03
5-latek: W pamieci x=−4
25 sie 23:41
Janek191:
4 x + 5 = − 11 / − 5
4 x = − 16 / : 4
x = − 4
=====
26 sie 05:53