Punkt przecięcia prostej z płaszczyzną
Montka: Oblicz punkt przecięcia prostej przechodzącej przez punkty P1 = [x1, y1, z1], P2 = [x2, y2, z2]
z płaszczyzną zawierającą punkt P0 = [x0, y0, z0] o danej normalnej n = [xn, yn, zn].
11 sie 09:46
Jerzy:
I gdzie jest problem ?
11 sie 09:50
Montka: Dobra, poradziłem sobie − obliczenia były dobre − zrobiłem błąd w algorytmie − niewłaściwą
funkcję używałem
.^
Ta odpowiedź mi pomogła (to nie jest sarkazm)
11 sie 10:32
Jerzy:
Gdybyś miał problem ....chciałem pomóc
11 sie 10:34