matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mm
gggg:
2
√
50
− 4
√
8
= jak to sie robi ze po rownasie mam 10
√
2
16 lip 17:19
gggg:
nawiasie*
16 lip 17:20
s:
tak
16 lip 17:21
Jerzy:
= 10
√
2
− 8
√
2
= 2
√
2
16 lip 17:22