czy dobrze rozwiązane
nana:
| | sinx+ex | | sin0+e0 | | 0−1 | | 1 | |
lim |
| = |
| = |
| =− |
| |
| | 3x2 | | 3*02 | | 0 | | 0 | |
x→−0
czy dobrze rozwiązane
14 lip 12:18
Jerzy:
Nie.
14 lip 12:19
nana: co jest nie tak

jak mozna wiedziec
14 lip 12:20
Jerzy:
1) e
x nigdy nie przyjmuje wartości ujemnych
14 lip 12:21
nana: a gdzie ulatnia się 3x
2 i sinx
14 lip 12:23
Jerzy:
| | 0 + 1 | | 1 | |
Nie ulatnia się,... = [ |
| ] = |
| = +∞ |
| | 0 | | 0 | |
14 lip 12:27
nana: a myślałam że wyjdzie 0
14 lip 12:30
Jerzy:
Nie.
14 lip 12:30