matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
hejhej:
125
2
3
10 lip 23:12
kochanus_niepospolitus:
125 = 25*5 = 5*5*5 = 5
3
(5
3
)
2/3
= 5
3 * (2/3)
= ...
10 lip 23:14
Deszcz:
25
11 lip 18:52
Deszcz:
?
11 lip 18:52
mat:
tak
11 lip 19:05