matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby rzeczywiste
linaxs:
Doprowadź wyrażenie do najprostszej postaci.
4
√
3
+
√
27
√
12
9 lip 12:10
Milo:
4
√
3
+
√
9*3
4
√
3
+ 3
√
3
7
√
3
7
=
=
=
√
4*3
2
√
3
2
√
3
2
9 lip 12:12