matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka potrójna
qwerty:
Objętość bryły ograniczonej powierzchniami ,całka potrójna. y=x
2
,z=0 ,z=4−y V: −
√
y
≤x≤
√
y
0≤y≤4 0≤z≤4−y czy dobrze wyznaczyłem granice?
4 lip 15:43
Adamm:
tak
4 lip 15:49
jc:
ok
4 lip 15:50