matematykaszkolna.pl
Witam :) Eta:
2 lip 22:36
bezendu: emotka emotka emotka ?
2 lip 22:37
mat: Witaj! emotka
2 lip 22:37
Eta: Hej bezendu Myślę ,że to z prawej emotka
2 lip 22:38
Saizou : emotka
2 lip 22:39
Eta: Hejjjjjjjjjj Saizou emotka
2 lip 22:39
bezendu: Oba są dobre emotka
2 lip 22:40
Saizou : Witam Cię [F[Etuś] i czołem bezendu
2 lip 22:42
Saizou : * Etuś
2 lip 22:42
Eta: @bezendu Coś Ty ... ja nigdy nie mam urazy dla młodych ( wszystko wybaczam) a szczególnie Tobie ! Zapomnij o tym .... emotka emotka ? Siedzę właśnie z trójką wnusiów i pozdrawiamy emotka
2 lip 22:44
bezendu: Hej Saizou To po prawej, gdzie w tym roku byłaś na urlopie?
2 lip 22:45
Mila: Pozdrawiam, gdzie jesteś? Lato z radiem? emotka emotka emotka emotka
2 lip 22:46
bezendu: Wiem, że wybaczasz ale tym bardziej mi nie wypadało tak napisać, bo to, że teraz jestem tu gdzie jestem to dzięki Tobie emotka
2 lip 22:47
bezendu: W tym roku coś mało maturzystów na forumemotka
2 lip 22:47
Saizou : Witam również Milę Eta ciesz się czasem spędzonym z rodziną i pozdrów ich od całej społeczność matematyka.pisz (mam nadzieję, że inni się też pod tym podpiszą emotka )
2 lip 22:48
Eta: rysunek
2 lip 22:48
Eta: Witam Mila cieplutko
2 lip 22:51
bezendu: Saizou Ty w tym roku licencjat?
2 lip 22:52
Mila: emotka
2 lip 22:53
Saizou : <ciii>
2 lip 22:53
WKZ: emotka
2 lip 22:58
bezendu: Ja nie wiem czy robić dalej magistra czy zadowolić się inżynierem
2 lip 22:59
Eta: Ooooo.......................... WKZ witamy emotka
2 lip 22:59
Saizou : bezendu zrób od razu jeśli Ci się chce, potem może nie być chęci.
2 lip 23:01
WKZ: Witaj Etuś emotka
2 lip 23:02
Mila: Eto, − Makler pięknie napisał maturę z matematyki. I przestał tu zaglądać.
2 lip 23:04
Eta: @ Mila Właśnie szukałam wpisów odnośnie wyników matury naszych forumowiczów i nigdzie nie znalazłam Wielkie gratulacje dla Maklera ! emotka
2 lip 23:08
2 lip 23:09
Eta: Dobranoc Wszystkimemotka Wnuki muszą już iść ...... emotka
2 lip 23:09
Mila: Mało było maturzystów na forum, nie było też emocji związanych z wynikami. Wszystko się zmienia i wcale nie na lepsze. Trzeba iść na emeryturę "forumową". emotka
2 lip 23:11
Mila: Dobranoc emotka emotka
2 lip 23:12
Saizou : No i forum raczej zmieniło swoją formę na pomoc studentom
2 lip 23:14
bezendu: Czemu nie zmienia się na lepsze? Właśnie jak ktoś znalazł tutaj pomoc w czasie liceum to i na studiach jej szuka.
2 lip 23:19
Mila: Studentów też mało. Nie ma już takich młodych jakimi Wy byliście, uparci w zdobywaniu wiedzy , grzeczni. Pozdrawiam z nostalgią.emotka
2 lip 23:24
Jack: Hejo emotka
2 lip 23:27
bezendu: To wszystko się zmieni, teraz jest nowa ustawa o szkolnictwie wyższym. Już są cięcia w przyjmowaniu studentów więc progi wzrosną i miejmy nadzieję, że maturzyści bardziej będą się przykładać do matury żeby dostać się na wymarzone studia. Moje kończą się już w grudniu, aż nie mogę się doczekać.
2 lip 23:29
Milo: Jako przedstawiciel tegorocznych maturzystów zgłaszam się − jestem, nawet po maturze I dobranoc wszystkim ^^
Saizou : Ale strona jest kierowana dla gimnazjalistów i licealistów Mili to bardzo miłe słowa z Twojej strony emotka
Metis: emotka
3 lip 01:12
bezendu: Metis Ty sie za zadanka bierz lepiej, wiesz jaka była zdawalność może w tym roku?
3 lip 01:33
Metis: Nie wiem czy masz na myśli cały wydział, czy poszczególne kursy. Ale po znajomych przypuszczam, że masa ludzi odpadnie. Wiele studentów liczy na warunek, ale z tego co wiem to warunków nie będzie. A szansa ponownej rekrutacji w niektórych przypadkach znikoma
3 lip 02:05
bezendu: Nie ma warunków już od tego roku. Chodzi mi o matematykę z Twoją prowadzącą.
3 lip 02:09
Metis: I grupa 5 na 82 II grupa 5 na 82 III grupa 3 na 81 Grupy innych prowadzących: mgr P. : 2/82 dr M.: 13/74 dr S. i dr. F. nie wiele lepiej Łącznie jakieś 9%.
3 lip 02:14
bezendu: Wiem czemu u M najwięcej zdało, jedna osoba pilnowała
3 lip 02:20
Metis: I tak nie wiele by dało nawet gdyby nikt nie pilnował
3 lip 02:22
bezendu: Oj zdziwiłbyś się i to bardzo. emotka
3 lip 02:25
Metis: Niemiłosierny kursemotka Za 1 ECTSemotka
3 lip 02:28
daras: skoro nie ma warunków, to a co z pozostałymi 91 %
3 lip 06:57
jc: Metis, zrób wszystkie zadania ze swojego egzaminu, może na poprawce będą podobne.
3 lip 07:41
PrzyszlyMakler: @Milo, nie przestałem tu zaglądać, traktuję tę stronę jak facebooka i prędko się to nie zmieni. Często podpatruję jakiś zadanek, ale mniej się udzielam, bo siłą rzeczy wiedzy studenckiej jeszcze nie mam. Trochę pisałem już w wakację o całkach−aby mieć łatwiej w trakcie roku studenckiego, Adamm mi wiele pomógł. Emocji chyba też wiele nie było, bo nawet wynik 60% by mi wystarczył, a byłem pewien, że w najgorszej wersji będzie te 70 emotka. W tym roku też mniej pisałem na forum z problemami, bo jednak starałem się do wielu rzeczy dochodzić sam, ale na pewno prędko nie opuszczę tej strony . @Eto, pięknię dziękuję za gratulację, niemała w tym Twoja zasługa Żartobliwie powiem, Milu, że zabraniam Ci się udać na forumową emeryturę, bo wielu ambitnych maturzystów, którzy trafią na tę stronę będzie potrzebować Twojej wiedzy, dobrego słowa i pięknego rozpisania, do dziś pamiętam jak mnie chwaliłaś w ciągu roku, że zrobiłem duży postęp, bardzo miło, że zauważyłaś. Życzę wszystkim miłych wakacji i dziękuję wszystkim jeszcze raz, którzy przez ten rok mi pomagali. Następni też Was będą potrzebować emotka.
3 lip 12:07
Metis: daras, nie można przekroczyć limitu 11 pkt. ECTS. jc , tak robię emotka
3 lip 13:24
daras: nie wiem o jakich punktach piszesz Metis chyba za daleko odleciałem już od studiów wydawało mi sie tylko,że skoro 9% zaliczyło w terminie, to pozostałe 91% musi zdać poprawkę skoro nie ma warunków? za moich czasó warunki były i to..nagminne, niektórzy studiowali juz na III roku a ciągle mieli warunek z I roku, a przedłużenia sesji były gwiazdki, myslę ,że sie to nadal praktykuje emotka
3 lip 16:37
bezendu: Chodzi o to, że na semestr masz do zdobycia 30 pkt ECTS i każdy przedmiot ma przypisaną ilość tych pkt. W tym wypadku matematyka ma 1 ECTS a fizyka ma 5 Jeśli po semestrze będziesz mieć 11 pkt ECTS deficytu to musisz wziąć dziekankę. Ale z drugiej strony 11 pkt to i tak bardzo dużo.
3 lip 17:25
Kacper: Popatrzcie tutaj: 89) w art. 44zzl: a) ust. 1 otrzymuje brzmienie: „1. Absolwent zdał egzamin maturalny, jeżeli: 1) z każdego przedmiotu obowiązkowego w części ustnej i w części pisemnej otrzymał co najmniej 30% punktów możliwych do uzyskania, oraz 2) z co najmniej jednego przedmiotu dodatkowego w części pisemnej otrzymał co najmniej 30% punktów możliwych do uzyskania – z zastrzeżeniem ust. 1a.”, b) po ust. 1 dodaje ust. 1a w brzmieniu: „1a. Absolwent posiadający dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe w zawodzie nauczanym na poziomie technika zdał egzamin maturalny, jeżeli z każdego przedmiotu obowiązkowego w części ustnej i w części pisemnej otrzymał co najmniej 30% punktów możliwych do uzyskania.”, Słyszeliście o tym?
3 lip 21:24
Metis: A coś się zmieniło?
3 lip 21:36
Kacper: Przeczytaj uważnie emotka
3 lip 22:12
Metis: z co najmniej jednego przedmiotu dodatkowego w części pisemnej otrzymał co najmniej 30% punktów możliwych do uzyskania ?
3 lip 22:13
Kacper: No właśnie.
3 lip 22:31
Metis: Ciekawie emotka
3 lip 22:32
House: Wie ktoś kiedy ta ustawa wejdzie w życie?
4 lip 13:25
kyrtap: a ja prawdopodobnie zmienię pracę na lepszą emotka
5 lip 00:53