matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Calka do inf
caleczka:
Jak obliczyć taką całkę
3xdx
⎧
t=4+x
2
⎜
dt=2xdx
Całka od 1 do
∞
∫
=
⎨
1−>5
(4+x
2
)
2
29 cze 13:37
caleczka:
sloved.
29 cze 13:38
jc:
Co to jest?
29 cze 13:38
jc:
Porzuć ten wątek i napisz jeszcze raz.
29 cze 13:40