matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:)
Kinga:
wartość wyrażenia wynosi ?
3
√
−128
* (−0,75)
5
* (1
1
3
)
4
3
√
2
26 sty 15:46
kalafiorowa:
3
√
(−2)
3
*(−2)
3
*2
3
3
3
*(−
)*(
)
4
*(
)
−4
=
3
√
2
4
4
4
4
3
√
2
3
3
*(−
)= 4*(−
)= −3
3
√
2
4
4
26 sty 17:31
Kinga:
Tylko, że w odpowiedziach jest samo 3
27 sty 09:49
Kinga:
3
Tam chyba musi być (−
)
4
(pierwsza linijka)
4
27 sty 09:54