matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy:)
EW@:
Sprawdź, że: .
√
2
= 1+
1
1+
√
2
26 sty 15:41
ula:
1+
√
2
+1
2+
√
2
1−
√
2
2−2
√
2
+
√
2
−2
=
*
=
=
√
2
c.n.u
1+
√
2
1+
√
2
1−
√
2
1−2
26 sty 16:09