matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ktos wiec jsk to zrobic
luki:
tworzaca stożka o długosci 12 tworzy z jego wysokoscia kat 30 stopni jego pole powierzchni całkowitej wynosi
26 sty 15:12
Godzio:
l=12
r
sin30 =
12
r=6 Pc = πr
2
+ πrl = ... dokończ
26 sty 15:30
luki:
dzieki za pomoc
26 sty 15:35