x3 | 5x2 | |||
[− | + | −6x]2 = 9,5 | ||
3 | 2 |
1 | ||
powinno wyjść | ||
6 |
33 | 5*32 | −23 | 5*22 | 45 | 8 | |||||||
− | + | −6*3 − ( | + | − 6*2) = −9+ | − 18 − ( | |||||||
3 | 2 | 3 | 2 | 2 | 3 |
8 | 30 | 36 | ||||
+10−12) = −9+22,5−18−( | + | − | )=−4,5−(−14)=9,5 | |||
3 | 3 | 3 |
27 | 5*9 | 8 | 5*4 | |||||
− | + | −6*3−(− | + | −6*2) | ||||
3 | 2 | 3 | 2 |
45 | 8 | |||
−9+ | −18+ | −10+12 | ||
2 | 3 |
45 | 8 | |||
=−25+ | + | |||
2 | 3 |
150 | 135 | 16 | ||||
=− | + | + | ||||
6 | 6 | 6 |
−150+135+16 | ||
= | ||
6 |
1 | ||
= | ||
6 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |