matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
witam, potrzebuje pomocy, mógłby ktoś to rozpisać
marta:
16−6
x=2+
*2=
(16−6)(16−11)
17 cze 10:32
po prostu Michał:
16−6=? 16−11=?
17 cze 10:35
jc:
Znasz kolejność wykonywania działań? Jeśli tak, to licz.
17 cze 10:35