matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż układ
Zosia:
Rozwiąż układ kongurencji: x=1 mod 11 x=1 mod 7 x=1 mod 13
13 cze 20:38
Mila:
x=1+(11*7*13)k
13 cze 22:05
Mila:
x−1 jest podzielne przez 11 i przez 7 i przez 13 NWW(11,7,13)=11*7*13
13 cze 22:06