matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Kongurencja
Zosia:
Rozwiąż układ kongurencji: x=1 mod 13 x=1 mod 17 x=1 mod 23
13 cze 20:27
h:
5084.
13 cze 20:31
Zosia:
a jak to dokładnie zrobiłeś/zrobiłaś ?
13 cze 20:33
Mila:
x=1+(13*17*23)k
13 cze 22:04