matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
oli:
pole o powierzchni kuli o obietosci 288π wynosi
25 sty 22:05
Eta:
V=
4
3
πR
3
R
3
= 288*
3
4
= 216 R= 6 P= 4πR
2
=........
25 sty 22:21
oli :
dziekuje za pomoc
25 sty 22:31