matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
132
123:
Wyznacz model liniowy układu 6y
2
+4y−2=3x punkty pracy: y=2 wychodzi mi Δy=30Δx moglby ktoś zerknąć ?
13 cze 11:22
g:
(12y+4)*dy = 3*dx y=2 28*dy = 3*dx
13 cze 11:42
123:
czyli y= ile
13 cze 12:13
'Leszek:
y = (3/28)x + C
13 cze 13:18