matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Matematyka-całki
przedsesją:
(obszar całkowania od 0 do 3 ) −−−> 0/3∫(7+3cos4t)dt = Pomoże ktoś rozwiać wątpliwą wątpliwość ?
12 cze 22:56
zef:
3
∫7dt+3∫cos4tdt=|7t+
sin4t|
3
0
=..
4
13 cze 01:46