matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Całka podwójna - zadanie
magicznyukf:
Oblicz ∬y
2
zdydz−xzdzdx+z
5
xdzdx gdzie ∑ to zewnętrzna strona powierzchni bryły ograniczonej powierzchniami x
2
+y
2
=6; x
2
+y
2
=5; z=4; z=3
10 cze 17:36
Andrzejk:
Odświeżam
10 cze 19:17