matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz.
Anonimowy Fan :
log4
√
64
1
log2
1024
8 cze 21:37
5-latek:
√
64
= 8 = 2
3
4= 2
2
1
log
4
√
64
= log
2
2
2
3
=
*3*log
2
2
= dokoncz
2
1
Wzor log
a
n
*b
m
=
*m*log
a
b
n
1
Drugi przyklad
= 2
−10
1024
8 cze 21:49
5-latek:
poprawie
1
=
*3*log
2
2= dokoncz
2
8 cze 21:50