pomoze ktos proszę
Asia: Rozwiąż układ równań:
5 cze 12:59
powrócony z otchłani:
No blagam Cie ... to to juz chyba sama potrafisz zrobic
5 cze 13:00
.: tutaj coraz więcej przychodzi **** z gimby, albo podstawowki, i pewnie piwkują się popołudniami
lub w czasie zajęć
5 cze 13:01
Mariusz:
8x−2y=4
x+2y=14
9x=18
y=4x−2
x=2
y=4x−2
(x,y)=(2,6)
5 cze 13:01
Asia: Niestety ja po wypadku mam poprostu cięzko ze wszystkim. a alkohol to mój wróg. przez jakiegoś
frajera leżalam w szpitalu dwa tygodznie
5 cze 13:03
Asia: dziękuje Mariusz
5 cze 13:03