matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Nie potrafie tego zrobic
Karolina:
Błagam o pomoc
https://zapodaj.net/images/b326cc2ea901c.jpg
5 cze 09:18
Karolina:
Pomoże ktoś? Bardzo mi zależy
5 cze 09:50
Karolina:
Pomoże ktoś? Bardzo mi zależy
5 cze 09:52
Jerzy:
O = 12 + 5 + 13 = 30
5 cze 10:23
Jerzy:
4
√
5
=
⇔ c = 4
√
5
c
5
bok a oblicz z te. Pitagorasa.
5 cze 10:28