matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykresy
mateo:
jak bd wygl wykres z
2
= xy
4 cze 16:21
kochanus_niepospolitus:
https://www.wolframalpha.com/input/?i=Plot3d%5Bz%5E2%3Dxy%5D
4 cze 16:28
mateo:
mam obliczyć objętość + powierzchnie x + y = 2 i x + y = 4 jakieś pomysły ?
4 cze 16:46