c2 | b2 | b | |||
=1+ | + | ||||
a2 | a2 | a |
b | c | b | |||
−1= | − | i jest układ równań i nic nie wychodzi wchodzę deltę na minusie | |||
a | a | a |
c2 | b2 | b | ||||
{ | = 1+ | + | ||||
a2 | a2 | a |
b | c | b | ||||
{ | −1 = | − | ||||
a | a | a |
b | |
= x | |
a |
c | |
= y | |
a |
5 | ||
3x−5 = 0 → x = | → ok | |
3 |
5 | 10 | 7 | ||||
y = 2* | − 1 = | = | ||||
3 | 3 | 3 |
b | 5 | 5 | |||
= | → b = | a | |||
a | 3 | 3 |
c | 7 | 7 | |||
= | → c = | a | |||
a | 3 | 3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |