matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
LOGARYTMY
mazia:
logarytmy prosżę o pomoc
LOG16
2
=
25 sty 16:58
mazia:
i log49
7
=
25 sty 16:59
Julek:
log
16
2 = x
1
16
x
= 2 ⇔ x =
4
log
49
7 = x
1
49
x
= 7 ⇔ x =
2
25 sty 17:30