WIELOMIAN
beti19: Czy ktoś pomoże w zadaniu ?
| 1 | |
| x4 − 3x2 − 2x − 225 = 16 |
| 16 | |
3 cze 23:01
Metis: ... /*16
x4 − 48x2 − 32x − 3600 = 256
x4 − 48x2 − 32x − 3856 = 0
Wzory Ferrari
4 cze 01:58
4 cze 02:02
Metis: Cześć
4 cze 02:15
beti19: a może jakimś łatwiejszym sposobem

@Metis

? nie znam jeszcze wzorów FERRARI
6 cze 22:10
Adamm: nie ma łatwiejszych sposobów
6 cze 22:11
Adamm: + najprawdopodobniej i tak ich nie poznasz, chyba że z własnej inicjatywy
6 cze 22:14
Izzy: Adamm czemu?
7 cze 00:24
Metis: Są żmudne i skomplikowane rachunkowo.
7 cze 00:26
Izzy: Okej
7 cze 07:49