matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ana :
−7/2 +27 ? ile to bo w odp jest i7/2 +54/2
1 cze 14:46
Jerzy:
7
54
47
= −
+
=
2
2
2
1 cze 14:48
ana :
czemu 54 ?
1 cze 14:55
ana :
czemu 54 ?
1 cze 15:05
Jerzy:
27
2*27
54
27 =
=
=
1
2*1
2
1 cze 15:10