matematykaszkolna.pl
Zbiór zadań halo: Pytanie o zbiór zadań z matematyki Hej, przepraszam że takie pytanie tutaj, ale pewnie znajdzie się ktoś, kto ma wiedzę na ten temat. Szukam jakiegoś dobrego zbioru zadań z matematyki który pomoże mi uczyć się do matury Zrobiłam już zbiór Kiełbasy i matury z poprzednich lat, ale nadal nie jest super (cóż, ci głupsi muszą uczyć się więcej, niestety ) zna ktoś jakiś godny polecenia?
31 maj 15:38
'Leszek: Poszukaj zbiory zadan do matury wydawnictwa " Nowa Era "
31 maj 16:23
halo: Dzięki ^^
31 maj 16:28
Michał: Jeszcze tyle czasu, że wszystkie zbiory zdążysz przerobić
31 maj 16:35
halo: Biorąc pod uwagę to, że jedno zadanie zamknięte potrafię rozkminiać 40 minut, raczej bym nie szalała mówiąc, że zdążę zrobić wszystkie zbiory
31 maj 16:43
kalep: testy maturalne poziom rozszerzony wydawnictwo aksjomat − hardkor, przerob wybrane zadania ze zbioru zadan pazdro, forum zadania.info, teraz matura zbior zadan i vadamecum nowa era −−−−−> gwarantowane 90−100%
31 maj 17:35
halo: Wątpię, żebym skusiła się na poziom rozszerzony, skoro z podstawą mam problemy Dzięki za te propozycje, na pewno z czegoś skorzystam emotka
31 maj 17:53
Michał: A jeśli podstawa to polecam Aksjomat emotka I kanał PiEduiPL na youtubie
31 maj 20:17
halo: Ten kanał dobrze znam i go wielbię mam jakiś zbiór zadań z Aksjomatu, ale to do matury ze starej podstawy programowej, a Wy pewnie macie na myśli jakieś nowe wydanie dzięki wielkie za rekomendacje emotka
31 maj 21:50
Mariusz: Ja korzystałem ze zbioru Dróbka Szymański
31 maj 23:16
kalep: myslalem ze zdajesz rozszerzenie.. oprócz PiEduiPL polecam takze maemaksa oraz mrciupi
1 cze 08:39
halo: Te kanały znam i je sobie cenie emotka ale dla mnie przydatne są jedynie wtedy, kiedy nie wiem jak rozwiązać jakieś zadanie maturalne emotka
1 cze 12:30