matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
poproszę żeby mi to rozpisać
mary:
5
2
:
1
5
2
2
5
30 maj 16:25
mary:
em tu w liczniku jest 5 kwadrat i jedna piąta do kwadratu
30 maj 16:25
Adamm:
1
5
2
:
5
2
5
2
*5
2
5
4
625
=
=
=
2
5
2
5
2
5
32
30 maj 16:27