matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy?
jojejasiu:
4,6−2
1
5
4,6+2
1
5
30 maj 12:52
Jerzy:
4,6 − 2,2
=
= ...
4,6 + 2,2
30 maj 12:53
jojejasiu:
a nie mogę tego zamienić na ułamek zwykły w sensie zeby było
4
60
i
11
5
30 maj 12:56
Jerzy:
46
Możesz, ale: 4,6 =
10
30 maj 12:57
mary:
czy mógł by mi to ktoś rozpisać a z ułamkiem zwykłym?
30 maj 16:18