Zdobywca: Narysuj linie
|z−1|+|z+1|=4
argz= π/4
Ktoś pomoże?
25 maj 15:58
Adamm:

argz=π/4
25 maj 16:05
Zdobywca: Treść jest rozwiąż graf i układ równań
25 maj 16:07
Adamm: jaki graf?
25 maj 16:14
Zdobywca: Rozwiąż graficznie i rachunkowo
25 maj 16:18
Adamm: nie mówi się "rozwiąż graf"
mieszasz pojęcia
pierwsze co napisałeś to "narysuj linię"
powinno być "przedstaw graficznie" lub coś w tym rodzaju
narysuj |z−1|+|z+1|=4, to elipsa
25 maj 16:19
Zdobywca: Wybacz Adamie, kolega tu woła o pomoc bo pisze kolokwium.
25 maj 16:20
Zdobywca: a =2
c=1
b = √3
F1 (1,0 ) F2(−1.0)
25 maj 16:20