matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcje wykładnicze i logarytmiczne
Xeo:
Funkcje wykładnicze i logarytmiczne Oblicz: a) 64
−
1
2
25 maj 14:24
Jerzy:
1
1
=
=
√
64
8
25 maj 14:26
Janek191:
1
64
−
1
2
= (8
2
)
−0,5
= 8
−1
=
8
25 maj 14:50