s | ||
L{cost}= | ||
s2+1 |
s | ||
s2Y(s)−1+sY(s)= | ||
s2+1 |
s | 1 | |||
Y(s)= | − | |||
(s2+1)(s2+s) | s2+s |
1 | 1 | |||
Y(s)= | − | |||
(s2+1)(s+1) | s(s+1) |
1 | 1 | 1 | s | 1 | 3 | 1 | ||||||
Y(s)= | * | − | − | + | ||||||||
2 | s2+1 | 2 | s2+1 | s | 2 | s+1 |
1 | 1 | 3 | ||||
y(t)= | sint− | cost−1+ | e−t | |||
2 | 2 | 2 |
2s | ||
s2Y(s)−1+sY(s)= | ||
s2+1 |
2 | 1 | |||
Y(s)= | + | |||
(s2+1)(s+1) | s(s+1) |
1 | s | 1 | ||||
Y(s)= | − | + | ||||
s2+1 | s2+1 | s |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |