matematykaszkolna.pl
Pytania do ekspertów fizykteoretyk: Pytania do ekspertów matematyka.pisz Od kilku dni trapi mnie jedna kwestia. Dlaczego poświęcacie swój czas na forum pomagając ludziom? Z pewnością wasze umiejętności matematyczne przekraczają kilkukrotnie poziom większości zadań. Czy liczycie może na jakieś "perełki" matematyczne, nad którymi będziecie się głowić przez kilka godzin czy może chcecie powtórzyć wiedzę sprzed lat? Odpiszcie jestem ciekaw. Pozdrawiam
21 maj 21:31
Mila: 1o Lubię rozwiązywać zadania. 2o Lubię, gdy trafi się zadanie nad którym muszę pomyśleć. 3o Poznaję nowe problemy . 4o Lubię pracować z młodzieżą ( czasem niestety jest niesforną) 5o Cieszy mnie, gdy uda mi się coś tam wytłumaczyć młodemu człowiekowi. 6o Wreszcie cieszą mnie te forumowe spotkania z ludźmi, którzy podobnie myślą i ratują się przed sklerozą podobnie jak ja. ========= Teraz pewnie będzie hejt?
21 maj 21:59
AiO: Punkt nr 6 Całkowicie sie zgadzam z Milą
21 maj 22:02
AiO: Ale daleko mi do eksperta . Nawet nie stałem obok niego .
21 maj 22:04
Mila: Też nie zaliczam się do ekspertów, ale często jestem na forum więc zabrałam głos.emotka Pozdrawiam.
21 maj 22:07
Metis: emotka emotka
21 maj 22:30
po prostu Michał: Dlaczego poświęcacie swój czas na forum pomagając ludziom? − Czemu nie? emotka
21 maj 22:43