OBLICZ
Wojtek : | 10√3 | |
| do drugiej potęgi  OBLICZ |
| 3 | |
24 sty 22:16
Wojtek : To jest to działanie do drugiej potęgi cale to ma być
24 sty 22:24
Polenia: Wojtek nie wiesz jak podnieść to do potęgi ? czy może poprostu chodzi Ci o sam pierwiastek ?
√3*√3=3
24 sty 22:27
Anna:
| | 10√3 | | 100*3 | | 100 | |
( |
| )2 = |
| = |
| |
| | 3 | | 9 | | 3 | |
24 sty 22:28
Wojtek : Wiem chodzi mi o całe działanie to co napisałem jest w nawiasie i do potęgi drugiej i le to
jest

?
24 sty 22:29
Wojtek : Wiem chodzi mi o całe działanie to co napisałem jest w nawiasie i do potęgi drugiej i le to
jest

?
24 sty 22:29