matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
LOGARYTMY
karol:
oblicz. log
3
2*log
4
81= prosze o wasza pomoc
24 sty 21:10
karol:
Pomozcie
24 sty 21:17
Eta:
log
c
b
log
a
b=
log
c
a
log
3
81
log
3
3
4
4
2
log
4
81=
=
=
=
log
3
4
log
3
2
2
2log
3
2
log
3
2
2
zatem log
3
2*
= 2
log
3
2
bo skracasz jednakowe logarytmy
24 sty 21:19
karol:
dziekuje ci !
24 sty 21:19
Eta:
Musisz być cierpliwy
i czekać , zawsze ktoś pomoże ...
24 sty 21:20