matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadania z logarytmow
kasia:
oblicz stosujac wl. logarytmow : log
2
(log
3
54−log
3
6) prosze was pomozcie mi
24 sty 20:24
kasia:
prosze was pomozcie
24 sty 20:42
Eta:
proste
log
2
( log
3
54/6)= log
2
(log
3
9)= log
2
2= 1
24 sty 20:45
kasia:
dziekuje ci EtA
24 sty 20:49