Prawd
Monika: Hejkaa

Mam problem z tym oto zadaniem.Może ktos bedzie taki miły i mi pomorze

.
Narysowac histogram i dystrybuante F zmiennej losowej X, dla ktorej:
a) P(X=0)=P(X=1)=1/2
b) P(X=1)=1/4, P(X=2)=3/4
c) P(X=k)=(1/2)
k, k=1,2, ...
Dziekuje
14 maj 21:50
mat: w czym dokładnie masz problem?
14 maj 21:50
mat:
14 maj 21:50
AiO: A gdzie lezy Pomorze ?
14 maj 21:53
mat: Nad możem
14 maj 21:53
mat: Dobra, dajmy już jej spokój
14 maj 21:56
Monika: Pomoże

sry za taki głupi błąd
14 maj 22:28
Agata: Pomorze jest daleko
15 maj 19:32
kochanus_niepospolitus:
jakie daleko ... jak przez okno wyjrzę do morze widzę
15 maj 19:35