13 maj 18:59
13 maj 19:28
Księżna Łucja: Haha najlepsza jest błyskawica w zadaniu
13 maj 19:36
marek: no dobra... spodziewałem się, że ktoś jednak zacznie to rozwiązywać.
pistolet = 14
szampan − 88
hamburger = −1
bateria = i
flaga = 0
błyskawica to symbol nieoznaczony [0/0]
helikopter = π/2
płomień = 2{x}+1 (prawdopodobnie)
klawiatura to sin
klawiatura' to cos
łuk = e
hotdog = 1
piwo = 0,97
bomba to oznaczenie wyznacznika macierzy
alien = −77
A reszta?
13 maj 21:49
marek: poprawka: alien = 21
pizza to funkcja gamma
14 maj 11:32