matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz sumę
Kraterek:
Jak obliczyć:
1
1
1
1
1
1
1
+
+
+
+
+
+
=
4*7
7*10
10*13
13*16
16*19
19*22
22*25
7 maj 20:18
'Leszek:
Rozpisz ulamki
1
1
1
1
=
*(
−
)
4*7
3
4
7
1
1
1
1
=
* (
−
)
22*25
3
22
25
Dodaj do siebie i otrzymasz wynik !
1
1
1
*(
−
)=....
3
4
25
7 maj 20:23
Kraterek:
Dzięki
7 maj 20:41