matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
kkk:
log
a
m=2 log
b
m=3 log
c
m=6 log
abc
m=
24 sty 15:03
Eta:
1
1
log
a
m=
=
log
m
a
2
podobnie:
1
log
b
m=
3
1
log
c
m =
6
to
1
1
1
1
6
log
abc
m=
=log
m
a+log
m
b+log
m
c=
+
+
=
=
1
log
m
abc
2
3
6
6
25 sty 02:00
Eta:
i znów ten chochlik
1
1
=
= 1
log
m
abc
log
m
a +log
m
b+log
m
c
Tak się składa , że wynik też jest = 1
25 sty 02:11