geo analityczna
wojtek: https://www.youtube.com/watch?v=LDywQVZKxdw
w tym zadaniu
pomyliłem się i złą liczbe w ułamku wpisałem, ale rachunki dalej prowadziłem dobrze, odejmą mi
jeden pkt tyko czy więcej?
ja skorzystałem ze wzoru na pole z wspolrzednych wierzchołka
a=(−4,0)
b=(5,0)
| | 5 | |
c=(8/7 , y) i w tym Y źle obliczyłem podstawienie i nie wyszedł mi prawidłowy, tzn 8 |
| |
| | 7 | |
np,
ale dalej rachunki prowadziłem prawidłowo, jest tu może jakiś egzaminator?
6 maj 14:46
Kacper:
Nawet jakby był to nie tak prosto ocenić ile odejmie się za konkretny błąd.
Najczęściej za błąd rachunkowy jest odejmowany 1 pkt, zależy jeszcze w którym momencie się go
popełni.
6 maj 14:48
Adam: ale po co ci to, przecież nic to nie zmieni jak się dowiesz
6 maj 14:48
wojtek: będą mógł oszacować ile % będę mieć
6 maj 14:50
Powała: Po maturze te procenty trzeba nadrobić
6 maj 14:54
wojtek: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
6 maj 14:59