matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Bo ja inaczej obliczylem
Olka i Piotrek:
Jak to obliczyć
3
√
54
−
3
√
2
Bo mi wyszlo 3
5 maj 13:50
Jerzy:
=
3
√
2*27
−
3
√
2
=
3
√
2
(3 − 1) = 2
3
√
2
5 maj 14:01