matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
podaj przyklad funkcji
MattyPP:
Podaj przykład funkcji f:{0,1,2,3}−>{0,1,2,3} takiej, że f[{1,2,3}] ={1,2} i f−1[{1,2}] <nie
r
owna
s
ie> {1,2,3}
4 maj 23:47
astro:
f(0)=1 f(1)=1 f(2)=2 f(3)=2
4 maj 23:51