matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
ruzamka:
Dlaczego 1/2 * cos10 −
√
3
/2 * sin10 = sin20
3 maj 15:28
AiO:
Wzor sin(α−β) i α=30
0
a β=10
o
3 maj 15:36
ruzamka:
?
3 maj 15:36
ruzamka:
Sorki ten pytajnik.niechcący
3 maj 15:36
ruzamka:
Ok, dzięki rozumiem juz
3 maj 15:39