matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz całkę
xyz:
oblicz całkę przez podstawienie ∫sin(2 pierwiastki z x) / pierwiastek z x
2 maj 14:15
dociekliwy:
Podstaw
√
x
= t
2 maj 14:25
dociekliwy:
A nawet 2
√
x
= t
2 maj 14:26
dociekliwy:
.... = ∫sintdt =....
2 maj 14:32